tls not available

Support questions related to CloverDXServer

richard.polichetti
Posts: 1
Joined: Wed Oct 28, 2020 5:15 pm

tls not available

Postby richard.polichetti » Wed Oct 28, 2020 5:23 pm

I've just upgraded from 5.3 to 5.8.
5.3 used our smtp server just fine.
But 5.8, email config, give this error:

Configuration error: 454 4.7.0 TLS not available due to local problem
454 4.7.0 TLS not available due to local problem

Any ideas?
Thank you,
Richard

cholastal
Posts: 139
Joined: Tue Sep 01, 2015 1:22 pm

Re: tls not available

Postby cholastal » Mon Nov 02, 2020 1:25 pm

Hi Richard,

I noticed you have a ticket with the same issue opened in the CloverCARE Customer Portal, so if you agree, due to the high priority, I'd suggest to continue solving the issue there.

In general, sending a ticket via the CloverCARE Customer Portal or an email to [email protected] is usually faster, therefore, more suitable for urgent issues.

Also, if you don't mind, I'm going to publish the resolution here once the issue is solved in the portal so other users can benefit from it.

Let me know if you have any questions/suggestions, please.

Best regards.

---
Lukas Cholasta
CloverCARE Support
CloverDX

Visit us online at http://www.cloverdx.com

cholastal
Posts: 139
Joined: Tue Sep 01, 2015 1:22 pm

Re: tls not available

Postby cholastal » Wed Dec 16, 2020 12:37 pm

Hi Richard,

I'm just filling in the response from the CloverCARE ticket. The temporary resolution is to:
"Navigate into the CloverDX Server console -> Configuration -> Setup -> Email and add an "Additional property" - name = mail.smtp.starttls.enable / value = false. When the property is set, restart the whole CloverDX Server and then try to send a testing email."

Best regards.

---
Lukas Cholasta
CloverCARE Support
CloverDX

Visit us online at http://www.cloverdx.com