Launch Configuration references non-existing project

Support/help with CloverETL (4.9) and CloverDX (5.0 or newer) implementation problems

mohamedosharif
Posts: 17
Joined: Tue Dec 11, 2018 9:19 pm

Launch Configuration references non-existing project

Postby mohamedosharif » Fri Dec 14, 2018 9:38 pm

I posted about this issue yesterday and still have not received any reply. With the community being so small, it's hard to find resources for this online besides this forum. I hate to keep nagging but can i get some issue or direction with this?

I've completely cleared my project space, i've deleted the graph and started a new one. this is ridiculous.

Launch configuration fda_filings_510K.grf references non-existing project msharif-dev.

andras.csore
Posts: 20
Joined: Wed Oct 24, 2018 2:38 pm

Re: Launch Configuration references non-existing project

Postby andras.csore » Mon Dec 17, 2018 4:23 pm

Hello,
Im not a mater on this, but may worth to check in there (hint):
Window=>Preferences=>Run/Debug=>Launching=>Launch Configurations.
May 'Delete configurations when associated resource is deleted' can help.
Regards: Andrase
(forum member, not Clover support)
p.s.: as i see, its a not a '5 minute fast turnaround' forum, but things usually its turn out sooner or later...

vazquezrosariop
Posts: 151
Joined: Mon Feb 29, 2016 5:33 pm

Re: Launch Configuration references non-existing project

Postby vazquezrosariop » Thu Jan 03, 2019 3:34 pm

Hi,

Based on the error that you provided it appears the Project is not a CloverDX Project. Please make sure when create creating a Project you select File -> New -> CloverDX Project or if you are using a CloverDX Server choose CloverDX Server Project.

If this does not help, please share a screenshot of the error when it appears.

Thanks,
---
Pedro X. Vazquez Rosario
CloverCARE Support
CloverDX

Visit us online at http://www.cloverdx.com

mohamedosharif
Posts: 17
Joined: Tue Dec 11, 2018 9:19 pm

Re: Launch Configuration references non-existing project

Postby mohamedosharif » Thu Jan 03, 2019 6:08 pm

That didnt work for me. I'm on version 4.9 if that makes a difference.

vazquezrosariop
Posts: 151
Joined: Mon Feb 29, 2016 5:33 pm

Re: Launch Configuration references non-existing project

Postby vazquezrosariop » Wed Jan 09, 2019 3:47 pm

Hi Mohamed,

I believe Andras is correct, it appears the cause of the error because the Designer is trying to run a graph that no longer exist in the project. This usually occurs if you are simply clicking on the Start button of the Clover Designer. I would recommend that you go to Run - Run Configuration and delete all run configurations. This is an issue in the Eclipse itself thus in the future, If you wish to run a graph I would recommend right clicking and choosing Run Clover Graph or Ctrl + R.
---
Pedro X. Vazquez Rosario
CloverCARE Support
CloverDX

Visit us online at http://www.cloverdx.com


cron