Page 1 of 1

Graph Run Error

Posted: Fri Dec 09, 2016 10:21 am
by aditu1200
Hi,

I am trying to do a simple graph to read from email. The graph is working on another computer but on mine is taking very long time and ... after 30 minutes still no finish. Is something like an infinite loop. Below you can find the info I keep getting from the console:

11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] ---------------------** Start of tracking Log for phase [1] **-------------------
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] Time: 09/12/16 11:15:18
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] Node ID Port #Records #KB Rec/s KB/s
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] ---------------------------------------------------------------------------------
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] EmailReader EMAIL_READER RUNNING
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] %cpu:0 Out:0 0 0 0 0
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] ExtFilter EXT_FILTER RUNNING
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] %cpu:0 In:0 0 0 0 0
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] Out:0 0 0 0 0
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] Trash TRASH RUNNING
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] %cpu:0 In:0 0 0 0 0
11:15:18,488 INFO [WatchDog_3] ---------------------------------** End of Log **--------------------------------

I attached also the source code for the graph without server and login info.

Thank you,
Adrian

Re: Graph Run Error

Posted: Fri Dec 09, 2016 12:34 pm
by aditu1200
Problem fixed. I think it was due to java version.

Initially I deleted the old Integrator (v3.1) and installed version 3.2 as clean. What I did: removed v3.2, removed java, install 3.1 (with java 7.0 available in the install kit), install 3.2 without deleting 3.1 and it worked.

Adrian

Re: Graph Run Error

Posted: Fri Dec 09, 2016 3:17 pm
by imriskal
Thanks for the update, Adrian.