Page 1 of 1

Http Connector Issue

Posted: Tue Aug 02, 2016 2:15 pm
by rickymartin06
Hi,

Im triying to pass 2 values withing the URL property in the HTTP Connector but is not working, am i having any syntax error?

I send an api token in the additional http header property and is working.

When i send the url string with ${BEGINDATE},${ENDDATE} is not passing the values any thoughs?

Thanx in advance.



Metadata containing TOKEN, ENDDATE,BEGINDATE:
Untitled4.png
Untitled4.png (17.63 KiB) Viewed 4047 times



HTTP Headers are working, URL parameters not working.
Untitled3.png
Untitled3.png (37.74 KiB) Viewed 4047 times

Re: Http Connector Issue

Posted: Tue Aug 02, 2016 4:09 pm
by rickymartin06
This is the screen with the issue
https://api.ncrsilver.com/Employees/Tim ... tart_date=${BEGINDATE}

Untitled6.png
Untitled6.png (47.04 KiB) Viewed 4038 times

Re: Http Connector Issue

Posted: Wed Aug 03, 2016 12:54 pm
by cholastal
Hi,

It looks like you are mixing two different approaches together.

    1. Passing CloverETL parameters as request parameters - If you have some CloverETL parameters defined (Designer -> Outline window -> Parameters), then you can pass them via ${PARAM} syntax.

    2. Passing data from an edge as request parameters - If the parameter value is passed via an input edge, you can simply set the Add input fields as parameters of the HTTPConnector to true. This way every data coming from the input edge of the HTTPConnector will be sent as a request parameter. The name of the metadata field will become the name of the parameter and the data itself will be the value of that parameter.

Attached is an example graph where both solutions are shown. The graph uses RequestBin page for testing, so you can see your requests here: http://requestb.in/vepx9tve?inspect. The bin is preserved only for a limited amount of time so if it's no longer available, you can set up a new one for free.

More information can be found in our documentation. Should you have some follow-up questions, please don't hesitate to ask.

Hope this helps.

Re: Http Connector Issue

Posted: Wed Aug 03, 2016 7:25 pm
by rickymartin06
It worked flawlessly with your parameter example, Thanks.

Re: Http Connector Issue

Posted: Tue Nov 01, 2016 10:18 pm
by jcshep
Hi, this thread came up in my research of the NCR Silver API. @rickymartin - where did you find the documentation needed to integrate with the NCR Silver API? Your help is much appreciated.