How to pull input parameters from one jobflow to another

Support/help with CloverETL (4.9) and CloverDX (5.0 or newer) implementation problems

mohamedosharif
Posts: 18
Joined: Tue Dec 11, 2018 9:19 pm

How to pull input parameters from one jobflow to another

Postby mohamedosharif » Wed Jul 31, 2019 2:40 pm

I have a listener with input parameters ("FILE_PROVIDER_NAME", "FILE_PROVIDER_ID") set to run jobflow_1 when a new file is added to S3. i have another jobflow_2 listener set to run upon completion of jobflow_1 -- in the clover server, i have the option to "Pass parameters from the checked jobflow ". Whenever i select that option and save, that option is deselected for me. i cant seem to find a way to turn this feature on.

Any ideas?

bartonv
Posts: 128
Joined: Wed May 03, 2017 12:10 pm

Re: How to pull input parameters from one jobflow to another

Postby bartonv » Thu Aug 01, 2019 6:59 am

Hi Mohamed,
the selected "Pass parameters from the checked jobflow" checkbox is persisted only if you fill in the respective parameters in the below field. Otherwise, it would automatically deselect since if the list of passed parameters is empty which is expected behavior. If this is not the case and the "Pass parameters from the checked jobflow" checkbox deselects despite filling the parameters in, please let us know which version of CloverDX Server you are using. Thank you.
Regards,
---
Vladimir Barton
CloverCARE Support
CloverDX

Visit us online at http://www.cloverdx.com

mohamedosharif
Posts: 18
Joined: Tue Dec 11, 2018 9:19 pm

Re: How to pull input parameters from one jobflow to another

Postby mohamedosharif » Thu Aug 01, 2019 2:59 pm

bartonv wrote:Hi Mohamed,
the selected "Pass parameters from the checked jobflow" checkbox is persisted only if you fill in the respective parameters in the below field. Otherwise, it would automatically deselect since if the list of passed parameters is empty which is expected behavior. If this is not the case and the "Pass parameters from the checked jobflow" checkbox deselects despite filling the parameters in, please let us know which version of CloverDX Server you are using. Thank you.
Regards,


thank you for the reply, when i set the parameters, do i leave the field blank? is there an example of this being done anywhere?

bartonv
Posts: 128
Joined: Wed May 03, 2017 12:10 pm

Re: How to pull input parameters from one jobflow to another

Postby bartonv » Mon Aug 05, 2019 9:58 am

Hi Mohamed,
when you select the checkbox, you need to fill in the parameters manually. Attached is an example. The parameters called ${ONE} and ${TWO} will be pushed to the job4.jbf from the job3.jbf run.
Regards,
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (37.24 KiB) Viewed 342 times
---
Vladimir Barton
CloverCARE Support
CloverDX

Visit us online at http://www.cloverdx.com

mohamedosharif
Posts: 18
Joined: Tue Dec 11, 2018 9:19 pm

Re: How to pull input parameters from one jobflow to another

Postby mohamedosharif » Mon Aug 05, 2019 4:51 pm

unfortunately i'm not seeing a way to add those parameters, i attached a screenshot of what's available to me.
Attachments
Screen Shot 2019-08-05 at 10.50.29 AM.png
Screen Shot 2019-08-05 at 10.50.29 AM.png (51.17 KiB) Viewed 336 times

cholastal
Posts: 132
Joined: Tue Sep 01, 2015 1:22 pm

Re: How to pull input parameters from one jobflow to another

Postby cholastal » Tue Aug 06, 2019 2:13 pm

Hi Mohamed,

This is unfortunately a known bug. However, it is fixed since version 5.2.0. So upgrading to 5.2.0 or newer will resolve this issue. I would recommend upgrading directly to version 5.3.

Best regards.

---
Lukas Cholasta
CloverCARE Support
CloverDX

Visit us online at http://www.cloverdx.com

gauripuri
Posts: 1
Joined: Mon Nov 11, 2019 10:38 am

Re: How to pull input parameters from one jobflow to another

Postby gauripuri » Mon Nov 11, 2019 10:40 am

Thanks for the information.


cron